Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Yangın vakalarında insanoğluın binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı konstrüksiyonya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları nedeniyle tercih edilmektedir. Yaygın malzemeler arasında, berk üslup koşullarına ve elementlere uzun süre maruz kalmaya dayanacak şekilde teamüllenmiş çelik ve çıpa bulunur.

Fakat, yangın kapısı vandözları arasında bedel değişiklıkları olabilmektedir. Temelı satıcılar, reva fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, diğerleri yüce fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık ayırt edici bir özge özelliği kilit + ekip seti veya ürkü amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları resen otomatik olarak kapanarak güvenliği sağlamlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına göre makul yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları umumiyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedi çıkış baplarının) belirli durumlara bakılırsa TSE şartlarını esenlaması gerekmektedir.

Yangın çabucak insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesi midein yangın bapsı son denli eleştiri bir öneme sahiptir.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da hatıralan yangın kapısı özellikleri şunlardır

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da katkısızlayabiliriz. yangın kapısı Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde evetğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin asgari boyutları, eşya taşıma kapasiteleri ve mukteza yangına peklik dereceleri dahil yürütmek üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yönlerini umumi olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın bütün katlarından ve alanlarından kolaylıkla erişilebilir olmalarını sağlar.

Yangın bapsı, duman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Kötü sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Hatta, ucuz yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyarıyorlar.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine mevla bulunmak, projenize muvafık boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sayesinde güvenli mekanlar oluşmasına katkı hazırlamak derunin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak spesiyalist personelimiz ile enstantane mesajlaşabilirsiniz.

Panik pas sayesinde ciğererden dünyaarı çıkmak isteyenler sadece bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı yakın iterek bapyı hevesliabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış strüktürlabilir.

Report this wiki page